Klanten beoordelen ons met een
9.1 op basis van
3672 beoordelingen

Werkplaatsafspraak plannen

Houd jij van jouw Volvo, dan ga je voor onderhoud naar Volvo-dealer Harrie Arendsen. Onze gecertificeerde technici kennen jouw Volvo namelijk tot in het kleinste detail. Wij geven ‘m de behandeling die hij verdient en leveren jou de service die je alleen bij dé Volvo-dealer krijgt. Als vanzelfsprekend voeren wij alle onderhoudsbeurten uit met originele Volvo onderdelen met levenslange garantie en volgens de VPS werkwijze. Zo blijft jouw Volvo gegarandeerd veilig en betrouwbaar. Plan via de knop hieronder jouw werkplaatsafpsraak.

Werkplaatsafpsraak plannen

Bandenwissel plannen

Het begin van de lente en halverwege de herfst zijn dé momenten om de wielen van jouw Volvo te laten wisselen voor o.a. een betere grip op de weg en verkleinde kans op aquaplaning. De complete set zomer- of winterwielen wordt weer vakkundig onder jouw Volvo gemonteerd en we vullen indien nodig de ruitensproeiervloeistof gratis bij. De vervangen set banden maken we schoon en bewaren we tot het moment waarop de zon weer gaat schijnen of de sneeuw weer gaat vallen. Wil jij een afspraak inplannen voor het wisselen van de banden? Klik hieronder en plan jouw bandenwissel.

Bandenwissel plannen

ACTIE
Is jouw Volvo zes jaar of ouder en rijd je weinig kilometers waardoor jij nog niet helemaal aan het onderhoudsinterval komt? Plan dan de Volvo Jaarbeurt. Met onder andere een grondige algehele controle, software updates,APK, olie verversen, oliefilter vervangen, ruitensproeiervloeistof bijvullen, verlichting- en remmencontrole. Voor jou de zekerheid van Volvo-kwaliteit, veiligheid en originele onderdelen. Inclusief een jaar gratis pechhulp, Volvo Assistance! Nu vanaf €239,-. Plan jouw jaarbeurt in stap 2 van de werkplaatsplanner.